Velg en side

Dette inneholder konsertene

Skreddersydd musikk

Konsertene inneholder flott spesialskrevet musikk, morsomme sanger, musikalske eventyr og elleville påfunn med både dirigent og musikere. Når du bestiller får du tilsendt noter etter avtalt nivå og besetning. Lengden på konsertene kan tilpasses ditt arrangement og det er alltid rom for å bruke egne stykker om du vil.

Eventyret om Ridder Rompe og den grusomme dragen slår for eksempel alltid an. Eller hva sies om spøkelseshistorien om Sander Sengetøy. Alle innslag i konserten gjøres i flott samarbeid med musikantene og dirigenten.

Musikken er arrangert i ulike vanskelighetsgrader og du kan velge mellom «Fullscore», forenklet «Young Band» eller svært enkle fleksible arrangementer for korps. Alle konsertene er også instrumentert for symfoniorkester.

Buktaling og trylling

Haakon er en av de få som virkelig kan kunsten å buktale. Dette skaper uten unntak fantastisk stemning og er et utrolig verktøy å bruke til å skreddersy budskapet i konsertene til publikum. Ikke minst med tanke på rekruttering. Når den umusikalske fuglen Anton Bergh dukker opp blir hele salen garantert fyllt med latter. Esplo er også tryllekunstner og krydrer showkonsertene med spennende humoristiske trylletriks som slår an både for barn og voksne. Haakon har tryllet siden han var 12 år og er i dag president i Nordens eldste forening for tryllekunstnere, Magiske Cirkel Norge.

Moro med instrumenter

En introduksjon til musikkens verden og presentasjon av instrumenter hører med. Selvsagt på en humoristisk og morsom måte. Om korpset for eksempel har lyst til å ha med sine aspiranter i konserten, får de lov til å komme på scenen og vise fram sitt instrument. Særlig når vi rekrutterer er dette en flott måte å vise hvor stolte de er og hvor moro de har det. Det smitter…

Musikerne i sentrum

Selv om Haakon leder hele konserten eller forestillingen er det alltid musikerne som er i fokus. Målet er at dette skal være den morsomste konsertopplevelsen publikum noen gang har hatt. Og like viktig er det at musikantene har hatt det gøy på scenen og fått oppleve hvor fantastisk det er å leke med musikk.

Flere konserter å velge mellom

Haakon har skrevet og produsert flere ulike barnekonserter

Alle er tilpasset til både korps og orkesterbesetning. Det finnes flere utgaver i forskjellig vanskelighetsgrad, både for brass og janitsjar.

Hokus & Pokus

Hokus og Pokus konsertene er de mest spilte konsertene. Både som showkonsert og rekrutteringsprosjekt. Konserten kommer i flere varianter og mange benytter denne som rekrutteringskonsert hvert år med forskjellig innhold

SNIKK SNAKK

En kjempemorsom konsert som er underholdende både for barn og voksne. Perfekt å bruke som showkonsert!

Magisk Jul

En morsom barne- og familiekonsert som er tilpasset jul. Egne sanger og julete ablegøyer! Hvorfor ikke spille en annerledes julekonsert med korpset eller orkesteret ditt.

    [recaptcha]