Velg en side

Om Haakon Esplo

 

Haakon er utdannet musiker ved Norges Musikkhøgskole og er i tillegg en av landets beste barne- og familieunderholdere. Kanskje har du sett Haakon på TV eller opplevd han i en av landets fornøyelsesparker som Kristiansand Dyrepark eller Tusenfryd.

 

Esplo har i flere tiår også arrangert og komponert musikk for korps så du kjenner antakelig igjen navnet fra et stykke du har hørt eller spilt selv. Han har mer enn 200 noteutgivelser, hovedsaklig for korpsbesetning, men også for kor, orkester samt låter for andre artister. Han medvirker både som opphavsmann og utøver på en rekke plateinnspillinger. Han er i tillegg en av de få som kan kunsten å både trylle og buktale.

 

Haakon Esplo – en aktiv og variert artist

 

I tillegg til musikkundervisning startet han som ivrig hobbytryllekunstner i ung alder. Han har tidligere vært president i Magiske Cirkel Norge, Nordens eldste forening for tryllekunstnere og medlem i Norsk forening for komponister og tekstforfattere, NOPA. Med magi, buktaling og musikk er i dag kombinasjonen av hans utøvende virksomhet helt unik. Esplo opptrer både i inn- og utland med egne forestillinger i tillegg til ofte å bli benyttet som konferansier og artist på eventer og konserter.

Se eksempler på noteutgivelser av Haakon Esplo